Kuva: M Kodit Oy / Villa Hillside

Omakotitalon sähköistys

Rivitalojen, paritalojen, omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen ja hallien sekä muiden uudiskohteiden kokonaisvaltainen sähköurakointi Pirkanmaan alueella. Huolellinen suunnittelu ja laadukas työnjälki on se, mistä meidät tunnetaan.

Omakotitalon sähkösuunnittelu

Huolellisella suunnittelulla parempaan lopputulokseen

Uuden omakotitalon sähköistys kannattaa aloittaa valitsemalla ammattitaitoinen asiakkaan tarpeet huomioiva sähkösuunnittelija. Sähköistys on tärkeä osa viihtyisää ja toimivaa kotia, siksi siihen kannattaa panostaa jo suunnitteluvaiheessa!

Me Maken Sähköllä olemme aina halunneet panostaa hyvään ja asiakkaiden tarpeet huomioivaan sähkösuunnitteluun. Kantavana ajatuksenamme sähkösuunnittelussa on se, että suunnittelemme talon asiakkaamme tarpeisiin – meidän tehtävänämme on kuunnella asiakasta sähköihin liittyvissä tarpeissa ja toteuttaa ne mahdollisimman hyvin, antaen omat vinkkimme käytännölliseen ja toimivaan kokonaisuuteen.

Sähköistyksen miettimiseen onkin hyvä varata aikaa jo suunnitteluvaiheessa. Hyvät suunnitelmat ovat avain hyvään ja myös kustannustehokkaaseen lopputulokseen!

Kokeneet suunnittelijat apunasi

Hyvällä sähkösuunnittelijalla on usein myös käytännön kokemusta sähkötöistä – on tärkeää osata suunnitella toteuttamis­kelpoinen sähkösuunnitelma, jolloin suunnitelmat eivät mene hukkaan vaan tulevat toteutettua suunnitellusti.

Meillä suunnittelun pohjana ja tukena on 20 vuoden käytännön työn kokemus sähkötöistä ja sähkösuunnittelusta. Huolellisella sähkösuunnittelulla minimoidaan lisä- ja muutostöiden tarve ja siten saadaan aikaan laadukas, kustannustehokas ja toimiva lopputulos.

Uuden omakotitalon sähköistys

Hyvien sähkösuunnitelmien pohjalta on helppo pyytää vertailukelpoisia sähköurakkatarjouksia. Sähkötyöt ovat myös helpompia toteuttaa huolella tehtyjen sähkösuunnitelmien mukaan.

Urakoimme suunnittelemamme kohteet, niin omakotitalon kuin muutkin kiinteistöt sähkösuunnitelmien pohjalta. Laadukas ja viimeistelty asennus kruunaa onnistuneen kokemuksen omakotitalon sähköistyksessä!

Kuinka omakotitalon sähköistys etenee?

1.

Ammattitaitoisen ja kokeneen sähkösuunnittelijan valinta

2.

Huolellinen sähkösuunnittelu, jossa otetaan huomioon asukkaan ja kiinteistön tarpeet.

3.

Luotettavan, samankaltaisia kohteita toteuttaneen urakoitsijan valinta

4.

Sähkötöiden toteutus saumattomasti rakentamisen eri vaiheissa tonttitöistä huolellisuutta vaativaan kalustamiseen saakka.

5.

Kohteen luovutus ja tarkastus yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin varmistetaan, että kaikki on tehty sovitusti sekä opastetaan tarvittaessa laitteiden käyttö.

6.

Tyytyväinen asiakas – uskomme, että huolellisesti ja asiakaslähtösiesti suunniteltu sähköistys mahdollistaa poikkeuksellisen sujuvan kokemuksen sekä varmasti tarkoituksenmukaisen lopputuloksen!

olemme mukana alusta alkaen

Me Maken Sähköllä olemme mielellämme mukana projektissasi jo heti alusta alkaen, koska olemme asiakkaidemme kanssa kokeneet sen lopputuloksen kannalta parhaaksi tavaksi toimia.

Suunnittelemalla huolellisesti toteutettavaksi tulevat kohteemme pääsemme poikkeuksetta parhaaseen lopputulokseen ja sujuvimpaan kokemukseen.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tapaamme toimia – siihen, että pidämme kiinni sovituista aikatauluista, huolellisesta ja tarkasta tekemisestä sekä kykyymme olla tavoitettavissa aina kun asiakkaalla on jotain kysyttävää!

Pyydä tarjous sähköurakoinnista

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti tarkempien tietojen kysymiseksi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Soita sähkömies paikalle:

050 534 4825