Aurinkopaneelit

Tarjoamme aurinkopaneelit omakotitaloon ja taloyhtiöön helppona kokonaistoimituksena – hoidamme puolestanne kaiken!

Aurinkopaneelit asennettuna

Aurinkosähkön asennuspakettimme sisältää kaiken tarvittavan: paneelit, invertterin, kiinnitystarvikkeet kattotyypin mukaan valittuna, turvakytkimet sekä tarvittavat kaapelit. Lisäksi teemme tarvittaessa sähkökeskukseesi tarvittavat muutokset ja lisäykset.

Mietitään yhdessä sopiva ratkaisu teidän tulevalle aurinkovoimalalle – kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin tuotteisiin ja viimeisteltyyn asennukseen. Asennamme invertterit ja turvakytkimet sellaisiin paikkoihin, joista niitä on helppo käyttää sekä mietitään yhdessä järkevät johdotusreitit, jotta lopputuloksesta saadaan helppokäyttöinen ja tyylikäs.

Tärkeintä aurinkovoimalan toteutuksessa on, että lopputulos on siisti ja järjestelmä kestää vuosia vaihtelevaa ilmastoamme tuottaen jatkuvasti uusiutuvaa energiaa.

Pienennä sähkölaskua aurinkopaneeleilla

Aurinkosähkö on tehokas tapa välttää jatkuvasti nousevia sähkönsiirtomaksuja. Siirtomaksut muodostavat ison osan sähkön kustannuksista omakotitalossa. Sähkön hinta on viime vuosina kallistunut merkittävästi, eikä energian hinta näytä tulevaisuudessakaan pienenevän.

Mitoita aurinkopaneelit oikein

Paneelien asennus on aina syytä mitoittaa optimaalisesti kohteen sähkönkulutuksen, asennuksen mahdollistavan kattopinta-alan ja katon lappeen ilmansuunnan mukaan. Tällöin paneelien takaisinmaksuaika jää mahdollisimman lyhyeksi.

Käymme aina paikan päällä katsomassa mahdollisuudet paneelien asennukseen ja vasta tämän jälkeen annamme tarjouksen aurinkopaneelien asennuksesta.

Varaa maksuton kartoitus!

Kartoitetaan yhdessä, millainen järjestelmä sopii käyttöönne parhaiten.

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti tarkemman ajankohdan sopimiseksi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Soita sähkömies paikalle:

050 534 4825